Új cég foglalkozik az európai uniós finanszírozási pályázatokkal

agrarszektor.hu2023. december 14. 16:01

A Magyar Fejlesztésösztönző Iroda (MFOI) egy relatíve friss cég, ráadásul 2023 elején volt egy ügyvezetőváltásunk is, így nemcsak azt kellett megoldanunk, hogy hogyan vezessük be a piacra ezt az új céget, hanem sok mindent újra kellett gondolnunk és kezdenünk - mondta el Füleky Ági Vanda, a MFOI marketing ügyvezetője a Portfolio Agrárszektor 2023 Konferencián.

Füleky Ági Vanda elmondta, hogy a MFOI a közvetlen európai uniós finanszírozási pályázatokkal foglalkozik, de nagy kihívást jelent számukra, hogy a köztudatban a céggel és annak feladatával kapcsolatban a valóságtól egészen eltérő információk keringenek. A szakember a Portfolio Agrárszektor 2023 Konferencián arról is beszélt, hogy a 2024-es év várhatóan sok újdonságot hoz majd a számukra, amelyek azonban várhatóan többletfeladatokkal is fognak járni. A cég terveit illetően Füleky Ági úgy fogalmazott, hogy a továbbiakban is szeretnék minél szélesebb körben promotálni a közvetlen uniós forrásokat, illetve az edukációt. A szakember szerint a konferencia a szektor legnagyobb eseménye, ahol a résztvevők a legtöbb céggel és emberrel találkozhatnak.

Címlapkép forrása: Agrárszektor

Címkék:
pályázat, oktatás, agrárium, uniós-források, európai-unió, agrárszektor, finanszírozás, felvilágosítás, portfolio-csoport, agrárszektor.hu, uniós-támogatás, uniós-forrás, agrárszektor-2023-konferencia,