Vajon megvennék a magyarok a hazai élelmiszert akkor is, ha drágább?

agrarszektor.hu2023. november 19. 16:02

November 29-én és 30-án rendezi a Portfolio Csoport egyik legnagyobb konferenciáját, az Agrárszektor 2023-at. A Portfolio heti podcastjében a programigazgatóval, Hazafi László agrárújságíróval beszélgettek a szektort érintő legfontosabb kérdésekről.

November végén rendezi a Portfolio Csoport a 2023-as Agrárszektor konferenciát. A magyar agráriumban legalább féltucatnyi olyan jól meghatározható problémakör van, amiről érdemes beszélni, és amik szorosan összefüggenek egymással. Mit lehet tenni a hatalmas szárazság ellen, miért vennék meg a magyar vásárlók az esetenként drágább hazai élelmiszereket, hova kerülnek az ágazatba érkező eurómilliárdok? A programigazgatóval, Hazafi László agrárújságíróval beszélgettek a műsorban ezekről a témákról.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:

Címkék:
élelmiszer, mezőgazdaság, agrárium, szárazság, konferencia, agrárszektor, portfolio-csoport, agrárszektor.hu, agrár-élelmiszeripar, agrárszektor-2023-konferencia,