Rohamot indítottak a kamaránál a pályázatírók

agrarszektor.hu
Már több mint kétszáz pályázatíró regisztrált a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) által augusztusban indított Pályázati Tanácsadók Hálózatába (PTH). Közülük most mintegy félszázan vesznek részt kétnapos képzésen, amelynek célja, hogy a Vidékfejlesztési Program aktuális pályázataival kapcsolatban tudásanyagot kapjanak.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Kétnapos képzést szervezett a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Pályázati Tanácsadó Hálózatba regisztrált pályázatírók részére, akiknek bemutatják a Vidékfejlesztési Program aktuális pályázatait, illetve az azokhoz kapcsolódó általános és jogcímspecifikus ismereteket.

A pályázatírók 2016. augusztus 15. óta jelentkezhetnek a Pályázati Tanácsadók Hálózatába, amelynek legfőbb célja, hogy megerősítse az etikus tanácsadói magatartást, és díjmentesen közvetítse a minősített tanácsadókat a tagságnak. A csatlakozás önkéntes regisztráción alapul, amely során a pályázatírók adatokat és referenciákat adnak meg, valamint vállalják, hogy tevékenységükről folyamatosan adatokat szolgáltatnak, illetve a szakterületükhöz kapcsolódó képzéseken vesznek részt.

A beérkező adatok és referenciák alapján minősítésen esnek át, majd bekerülnek a földrajzi működés alapján is kereshető adatbázisba. Eddig már több mint kétszáz pályázatíró regisztrált a hálózatba. A kamara tagjai pedig 2016. szeptember 1-jétől vehetik igénybe a szolgáltatást, eddig már tucatnyi pályázni szándékozó talált pályázatírót a hálózaton keresztül.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?