AgroFókusz

Az Agrárszektor AgroFókusz rovata egyfajta kompakt márkafelületként szolgál, lehetőséget teremtve az agrárium legfontosabb szereplőinek, illetve kiemelt partnereinknek arra, hogy közzé tegyék releváns tartalmaikat, minimális szerkesztőségi kontroll mellett. Az AgroFókusz rovatban megjelent cikkek elérhetőek az agrarszektor.hu asztali, mobil és tablet platformjain is, szponzoráció esetében pedig exkluzív kiemelést kapnak nyitóoldalunkon, illetve megjelennek az Agrárszektor közösségimédia-felületein is. Fontos megjegyezni, hogy az AgroFókusz rovatban megjelenő tartalmakat nem feltétlenül az Agrárszektor szerkesztősége készíti (ezt minden esetben jelezzük a megjelent anyagok végén), igény esetén azonban a Portfolio Csoport natív- és PR-tartalmakra szakosodott divíziója, mely függetlenül működik az Agrárszektor szerkesztőségétől, biztosít szakmai hátteret az anyagokhoz. A különlegesen hatékony megjelenési lehetőségről további információk és médiaajánlat!

PR   |   2024. február 25. 23:04

Tavaszindító javaslatok Yara módon (x)

Alig néhány hete még a kemény fagyok, most az átmenet nélkül jött meleg időjárás nehezíti nemcsak a mi, de növényeink életét is

PR   |   2024. február 25. 19:25

Drónok harca, avagy így permetezünk mi (x)

Magyarország a pilóta nélküli légi járművek (drónok) növényvédelmi alkalmazásában az Európai Unóban úttörő szerepet vállalva, elsőként alakította ki a permeteződrónok használatának keretrendszerét és kezdte meg a gyakorlati tevékenységet

PR   |   2024. február 25. 14:33

Üzenetek az FMC szakmai műhelyéből 2024-re (x)

Pezsgő műhelymunkának voltunk szemtanúi, amikor az FMC-Agro szakemberei laza, kötetlen beszélgetés formájában vitatták meg a 2024-es év növényvédelmi teendőit egy egészen új stílust és kommunikációs formát választva az agrárium berkein belül.

PR   |   2024. február 24. 15:15

Permetezel még vagy már Léébezel? (x)

A precíziós pályázat keretein belül is nagyon sok növényvédő gépet (permetező) vásároltak a termelők. A precíziós vagy precíz két fogalom.

PR   |   2024. február 19. 05:00

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

PR   |   2024. február 18. 19:58

Új szint a teljesítményben! (x)

A 2023-as év a napraforgó-termelők számára kivételes eredményeket hozott, különösen azoknak, akik az RGT Charllotte CL, RGT Vallencia CLP és RGT Guillermo CLP hibrideket választották.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
Támogatott tartalom

Nagy termőképességű LG kukoricák (x)

Tavaly rég nem látott mélységbe zuhant a kukorica vetésterülete Magyarországon. A VSZT felmérése szerint a vetésterület 746 ezer ha körül alakult a 2023-as évben.