Jogi nyilatkozat

Tájékoztató

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzõk magánvéleményét tükrözik.

Az Agrárszektor.hu online folyóirat kiadója, a Net Média Zrt. azon tõzsdei és tõzsdén kívüli társaságokkal, amelyekkel kapcsolatos híreket, elemzéseket, interjúkat és egyéb írásokat az Agrárszektor.hu online folyóirat megjelentet üzleti kapcsolatot tarthat fenn akár közvetlenül, akár érdekeltségébe tartozó gazdasági társaságán, leánycégén keresztül. Ezen üzleti kapcsolatban a Net Média Zrt, vagy leánycége lehet az érintett társaság megrendelõje és szállítója egyaránt.

Az Agrárszektor.hu online folyóirat az általa közölt hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások összeállítása során kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a felhasznált adatok hiteles, megbízható forrásból származzanak. Az adatok hitelességéért mindazonáltal az Agrárszektor.hu online folyóirat, illetve kiadója, a Net Média Zrt. nem vállal felelõsséget.

Az Agrárszektor.hu online folyóirat által közölt hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, befektetési ajánlást nem tartalmaznak.

Valamennyi, az újságban megjelent vélemény, elemzés az azt elkészítõ szakmai véleményét tükrözi, melyben objektív és szubjektív elemek egyaránt vannak. A Net Média Zrt. az egyes cikkekkel, elemzésekkel vagy az azokból származó információkra és véleményekre alapított ügyletekkel kapcsolatos semmilyen kárért vagy költségért felelõsséget nem vállal.

Az Agrárszektor.hu online folyóiratban található tartalom a Net Média Zrt. szellemi tulajdona.

A Net Média Zrt. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A Net Média Zrt. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Net Média Zrt. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Net Média Zrt. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

  1. nem módosítja az eredeti információt,
  2. a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Az agrárszektor.hu domainnév, valamint az "agrárszektor.hu" és az Agrárszektor név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Net Média Zrt.. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

Az Agrárszektor.hu szerkesztõsége

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!