Banki milliárdok a kamarai tagok számára

MTI
Stratégiai megállapodást kötött az MKB-csoport és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Az egyezség értelmében az agrárkamarai tagsággal rendelkező magyar agrárvállalkozások igénybe vehetik az MKB-csoport kedvezményes, speciálisan a kamarai tagok számára kialakított szolgáltatási csomagjait. A pénzintézet idén várhatóan 15 milliárd forintot helyez ki a mezőgazdasági géplízing területére.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az MKB-NAK megállapodást Balog Ádám, az MKB Bank vezérigazgatója és Győrffy Balázs, a NAK elnöke írta alá. A bankcsoporton belül bővül az agráriumhoz kapcsolódó pénzügyi szolgáltatások köre és a finanszírozás. Balog Ádám példaként említette, hogy az MKB Euroleasing tevékenységben a mezőgazdasági géplízing egyre nagyobb szerepet játszik. Tavaly mintegy 13 milliárd forintot folyósítottak, míg idén a tervek szerint várhatóan 15 milliárd forintot helyeznek ki erre a területre.

Az agrárkamara arra törekszik, hogy a bank szolgáltatásait, termelési és fejlesztési forrásait elérhesse a NAK tagsága - emelte ki Győrffy Balázs. Az együttműködésben a teljes MKB-csoport (MKB Bank Zrt., MKB Euroleasing és MKB Consulting) részt vállal.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 16. 06:02