Mobiltelefonnal is lemérhető, hogyan híznak a marhák

agrarszektor.hu
Digitális szarvasmarha-mérleget fejlesztett ki és dob piacra egy magyar cég. Az offline is működő mobiltelefonos alkalmazás egy fotó alapján is meghatározza a testtömeget.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Offline is működő, digitális szarvasmarha-mérleget fejlesztett ki egy magyar vállalat. Az Agroninja fejlesztőcég alkalmazása a távolságmérő szenzorokhoz hasonló elven működik, és az állatokról készült fénykép alapján állapítja meg a testtömeget mozgó, vagy részben takart helyzetben is. A húsmarhák súlyának, fajtájának, nemének, életkorának és alkati adottságának figyelembe vételével 95 százalékos pontossággal határozhatja meg a súlyt rövid idő (egy percnyi időtartam) alatt, amelyet ENAR azonosítóval együtt rögzít és továbbküld - írja közleményében a társaság. 

A mobiltelefonra letölthető alkalmazással az állatokat akár a legelőn is meg lehet mérni, így nem kell azokat hídmérlegre hajtani. Az új eljárás Android 5.1+ rendszereken fut, és a bejelentkezést, a mérést és az eredmények rögzítését online kapcsolat nélkül is el lehet végezni. A magyar startup az idei AGROmashEXPO kiállítói között is szerepel.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?