Figyelem! Fontos változás élesedett a vadászjegyekkel kapcsolatban

Figyelem! Fontos változás élesedett a vadászjegyekkel kapcsolatban

MTI
Megnyitotta a vadászok előtt az online vadászjegy érvényesítésének lehetőségét a 2021/2022. vadászati évre az Országos Magyar Vadászkamara.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A vadászkamara honlapján hétfőn megjelent tájékoztatás szerint ezt a lehetőséget azon vadászoknak biztosítják, akik korábban személyes ügyintézés során már váltottak vadászjegyet. Az új vadászoknak első alkalommal továbbra is be kell fáradniuk az adott területi szervezet irodájába, azonosítás és a szükséges nyilatkozatok kitöltése és aláírása miatt. Ismertették: az online vadászjegy érvényesítés használata nem kötelező, lehetőségként egészíti ki a területi szervezetek korábbi vadászjegykiadási rendjét, gyakorlatát.

Reményeik szerint az online érvényesítés elősegíti a vadászok ügyintézését, a járványügyi helyzet kapcsán jelentősen csökkenti a sorban állást a területi szervezeteik irodáiban. Az online ügyfélszolgálati rendszer nemcsak számítógépről, hanem mobil eszközökről is elérhető az alábbi oldalon, az űrlapok felhasználóbarát kitöltését információs ablakok segítik. A vadászjegyváltás folyamata 5-10 percet vesz igénybe, amelyhez a hatályos vadászjegyre és egy bankkártyára van szükség. A vadász eldöntheti, hogy érvényesített vadászjegyét és a kapcsolódó vadászkamarai kiadványokat személyesen kívánja átvenni, vagy postai küldeményként a lakcímére postázva kívánja megkapni, tette hozzá a kamara.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 17. 12:14