Magyar siker! - Itt mi vagyunk a díszvendégek

agrarszektor.hu
Magyarország a díszvendég azon a bulgáriai élelmiszeripari kiállításon, amelyet november 11-14. között rendeznek meg - közölte a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH). Az eseményen 16 magyar vállalkozás képviselteti magát.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Bulgária a rendszerváltás után nagy változásokon ment keresztül, amely a nemzetközi együttműködések alakulásában is megmutatkozik - jelentette ki az MNKH közleménye szerint Klein András, Magyarország bulgáriai nagykövete. A magyar-bolgár kereskedelmi kapcsolatok is erősödnek, az árucsere forgalom folyamatosan növekszik. A magyar kivitel alapját leginkább a gyógyszer-, valamint a gépjárműipari termékek adják, de a minőségi magyar élelmiszerek is jó eséllyel indulnak ezen a piacon

Válaszokat akar a hazai agrárszektor legégetőbb kérdéseire? Kivételes kapcsolatépítési lehetőségeket keres az agráriumban és az élelmiszeriparban?
Jelentkezzen most a Portfolio kétnapos agrárkonferenciájára!
Agrárszektor 2015: két nap, 60 előadó, 700 résztvevő, és a magyar agrárszektor legforróbb témái

 

A nagykövet szerint Bulgária piaca lehetőséget jelent a magyar kis- és középvállalkozásoknak (kkv). A magyar standon többek között borászokkal, kézműves élelmiszeripari termékekkel - sajtokkal, lekvárokkal és édesipari termékekkel - ismerkedhetnek meg a látogatók, valamint tradicionális magyar ételeket is kóstolhatnak.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?