Teljesen meghülyítik az embereket a kézműves sörök

agrarszektor.hu
A kézműves sörök számlájára írható, hogy az emberek egy része már nem jót inni, hanem kóstolással egybekötött jegyzetelés miatt jár bárokba - állítja a világjáró tévészakács. Szerinte persze nem rosszak a kézműve sörök, de megváltoztatják a fogyasztási szokásokat.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Anthony Bourdain, a világjáró tévészakács többször kavart már vihart a műsoraival, de szerinte a leghevesebb támadásokat azért kapja, hogy általában a helyben csapolt akármilyen hideg sört választja az ételekhez, ahelyett hogy "lesétálna tíz háztömböt valami mikrofőzdéhez" - írja a 444 egy interjújára hivatkozva.

Bourdain szerint a kézműves sörök nem rosszak, de teljesen megváltoztatták a sörfogyasztási szokásokat. Könyvében, az "Ízlések: egy szakácskönyv" címűben egy San Fraciscó-i kalandját írta le, amikor egy kézműves söröket felszolgáló bárban arra figyelt fel, hogy az emberek ahelyett, hogy megittak volna egy korsó sört, öt-hat apró pohárból kóstolgattak, közben jegyzeteltek.

"Ez így nincs rendjén, egy bárnak nem erről kéne szólnia" - állapítja meg. Szerint egy bárba becsípni kéne járni, nem söröket elemezni.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?