Új sört hoz Magyarországra a Heineken: mutatjuk, mi lesz az

Orosz Márton
Új sört hoz be a magyar piacra a Heineken Hungária - értesült piaci forrásokból az agrárszektor.hu. Június közepétől Budapesten és a főváros vonzáskörzetében található vendéglátóhelyeken és dohányboltok kínálatában vezetik be a tequila ízesítésű Desperados-t (0,33l palackos kiszerelésben).

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Értesülésünket a sörgyártó is megerősítette. Tájékoztatásuk szerint

a Desperados tequila ízesítésű prémium világos sör, az átlagosnál magasabb, 5,9%-os alkoholtartalommal rendelkezik. Könnyen iható, frissítő, citrusos ízvilágával egyfajta átmenet a sör és a röviditalok között, így tökéletes választás lehet szórakozás előtt, vagy akár a buli legintenzívebb pillanataiban. A márka fő célcsoportja azon aktív, energikus fiatal felnőttek, akik szeretik feszegetni a határokat, nyitottak a különlegességekre és a változatosságra.

Információink szerint a sört - szürkeimportban - eddig is be lehetett szerezni Magyarországon, mostantól azonban Ausztriából importálja terméket a Heineken. A sör globális szinten a csoporthoz tartozó legsikeresebb márkák egyike.

A bevezetés hátterében az elmúlt évek során megtapasztalt pozitív fogyasztói trend áll, miszerint a fogyasztók nyitottak a sörkülönlegességek és az ízesített sörök irányába, keresik a változatosságot valamint a prémium, import különlegességeket. A cég szerint a Desperados emellett kielégítheti a söröket kevésbé kedvelő fogyasztók igényeit is - számukra a termék frissítő, citrusos ízvilágával kínál alternatívát.

A sörgyártó kérdésünkre megerősítette, hogy a Desperados mellett idén más újdonsággal is készül - értesülésünk szerint ez a termék nem importsör, hanem egy újfajta Soproni lehet.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?