JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!
Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!
Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!
Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
A 260 főből álló, nemzetközi szakmai zsűri 42 ország 3804 sajtja közül, vakteszten választotta ki a legjobbakat - írja közleményében a manufaktúra. "A World Cheese Awardsra egy merészebb ízvilágú, tradicionális camembert jellegű sajtot készítettem. Elsősorban a kíváncsiság vezetett minket, hogy mi a véleménye a szakmai zsűrinek a sajtunkról, és vajon hova pozícionálhatja magát ma egy magyar sajtkészítő nemzetközi viszonylatban?! Őszintén meglepődtem az eredményen, de nagyon nagy öröm számomra, mert ezek a díjak azt is jelentik, hogy a magyar kézműves sajtkészítés, képes olyan termékeket létrehozni, melyek felveszik a versenyt a komolyabb sajtkészítő múlttal rendelkező országok sajtjaival" -nyilatkozta Vidáné Kondor Oktávia a sajtmanufaktúra tulajdonosa.
Az Etyeki Kecskesajt Manufaktúra egy igazi családi vállalkozás, amely 10 éve jött létre. Kecsketenyésztéssel kezdődött az egész, aminek hozadékaként a tej felhasználásával jött a sajtkészítés ötlete. Sajtjaik titka a tiszta, teljes értékű kecsketej. Kecskéiket bio minősítésű szénával etetik, amelyet szintén maguk állítanak elő. Az adalékanyag mentes fűszereket nagy gondossággal, ellenőrzött helyről szerzik be az ízesítéshez. "Vállalkozásunk a közelmúltban vette fel az Etyeki Kecskesajt Manufaktúra nevet, de a sajtkészítés már tíz éve része az életünknek - közölte a győztes sajt megalkotója.