Földadó: egyre kaotikusabb a helyzet

agrarszektor.hu
A Pest megyei Tóalmáson nem vezettek be földadót - pontosította tegnapi értesüléseit Schmidt Jenő, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének (TÖOSZ) elnöke. Egyre kaotikusabbnak tűnik az új adónem körüli helyzet, ezért a TÖOSZ átfogó felmérést készít arról, hogy a földadót ténylegesen mely önkormányzatok léptették életbe.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az általam tudott adatok alapján Tóalmást is megneveztem azon települések között, amelyek földadót vezettek be, de információim ez ügyben nem voltak helytállók - reagált az agrárszektornak adott tegnapi nyilatkozatára Schmidt Jenő. Hozzátette: a TÖOSZ átfogó felmérést készít arról, valójában mely önkormányzatok léptettek életbe földadót.

Információink szerint Tóalmást eddig az agrártárca is nyilvántartotta azon hét település között, ahol a földadót kivetették. Az új adónemmel kapcsolatban már az elmúlt hetekben is számos, egymásnak ellentmondó nyilatkozat született, ezért a földadó körüli helyzet egyre kaotikusabbnak tűnik.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 18. 09:58