Újabb siker! - Budapestre jön a világkongresszus

agrarszektor.hu
A magyar fővárosban tartják a Nemzetközi Vetőmag Szövetség (International Seed Federation, ISF) világkongresszusát 2017-ben. Erről a napokban írt alá megállapodást a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács a világszervezettel.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az ágazat legnagyobb seregszemléjére várhatóan 2000 szakember érkezik a világ minden tájáról - közölte Takács Géza, a terméktanács elnöke. A tervek szerint a hatnapos konferencián szakmai előadások, szekcióülések, valamint kapcsolatépítést, üzletkötést biztosító lehetőségek is lesznek.

 

Válaszokat akar a hazai agrárszektor legégetőbb kérdéseire? Kivételes kapcsolatépítési lehetőségeket keres az agráriumban és az élelmiszeriparban?
Jelentkezzen most a Portfolio kétnapos agrárkonferenciájára!
Agrárszektor 2015: két nap, 60 előadó, 700 résztvevő, és a magyar agrárszektor legforróbb témái

 

Az ISF a vetőmag iparág nemzetközi képviselője, reprezentálja és mozgósítja a tagokat, akiket folyamatosan informál a legújabb technológiáról és a hozzá tartozó know-how-ról. A szövetség támogatja a nemzetközi vetőmag kereskedelmet a fenntartható környezeti értékek és az egészséges és biztonságos élelmiszer ellátás érdekében.

Magyarország a Nemzetközi Vetőmag Szövetség jogelődjének megalakulása, 1938 óta tagország. A magyar Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanácsnak 846 tagja van. Magyarország a 6. legnagyobb vetőmag exportőr a világon Franciaország, Hollandia, az Egyesült Államok, Németország és Chile után.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?