Visszavonult Ledó Ferenc: kiderült, ki lesz a FruitVeB új elnöke

Visszavonult Ledó Ferenc: kiderült, ki lesz a FruitVeB új elnöke

MTI
Rendkívüli tisztújító küldöttgyűlést tartott a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács. A szervezetnek új elnöke és alelnöke lett.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács 2020. november 5-én tartotta rendkívüli tisztújító küldöttgyűlését, melynek megtartását Ledó Ferenc elnök úr 2020. szeptember 29-én bejelentett visszavonulása indokolta. A tisztújító küldöttgyűlés feladata a FruitVeB új elnökének és szükség esetén alelnökének megválasztása volt.

Az elnöki posztért két jelölt indult, dr. Apáti Ferenc, a FruitVeB alelnöke és Családi János, a FruitVeB elnökségének tagja. A jelöltek bemutatkozása után lezajlott szavazáson a küldöttgyűlés dr. Apáti Ferencet választotta a FruitVeB soron következő elnökévé. Az ennek következtében megüresedő alelnöki posztra a küldöttgyűlés Kelemen Pétert, a Magyar Zöldség-Gyümölcs TÉSZ-ek és Kereskedők Egyesületének elnökségi tagját választotta.

(A cikkben felhasznált képek a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács tulajdonát képzik.)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 16. 06:02