Marad a vénasszonyok nyara egész héten

Marad a vénasszonyok nyara egész héten

agrarszektor.hu
Október első hetében is folytatódik a nyugodt, túlnyomóan napos idő. Szerdán egy hidegfront szakadozott felhőzete vonul át az ország felett, kevés helyen lehet zápor, esetleg zivatar. A front mögött pár Celsius-fokkal visszaesik a hőmérséklet, de utána ismét melegedés kezdődik, vasárnap újra 21-26 Celsius-fok várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Hétfőn túlnyomóan napos idő várható fátyolfelhőkkel, az ország északkeleti harmadán gomolyfelhőkkel is. Csapadék nem lesz, és a szél gyenge marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.

Kedden a pára-, illetve ködfoltok feloszlása után derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nem lesz. A déli szél többfelé megélénkül. A hőmérséklet hajnalban 8-14, délután 22-28 fok között alakul.

Szerdán egy hidegfront szakadozott felhőzete vonulhat át az ország felett északnyugatról délkelet felé, de mellette több-kevesebb napsütés is lehet. Helyenként előfordulhat zápor, esetleg egy-egy zivatar. Sokfelé megélénkül, néhol megerősödik az északi, északnyugati szél. A hajnali 10-16 fokról 19 és 26 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Csütörtökön napos idő várható fátyolfelhőkkel, kevés gomolyfelhővel, csapadék nem valószínű. Helyenként megélénkül a nyugati, északnyugati szél. A minimum-hőmérséklet 6 és 14, a maximum 20 és 24 fok között alakul.

Pénteken hajnalban pára- és ködfoltok képződhetnek, utána napos, száraz idő valószínű fátyolfelhőkkel, kevés gomolyfelhővel, a légmozgás mérsékelt marad. A hajnali 5-13 fokról 19 és 24 fok közé melegszik fel a levegő.

Szombaton hajnalban pára- és ködfoltok képződhetnek, majd napközben napos időre van kilátás fátyolfelhőkkel, kevés gomolyfelhővel, csapadék nélkül. Helyenként megélénkül a nyugati, délnyugati szél. A minimum-hőmérséklet 6 és 14, a csúcsérték 20 és 25 fok között valószínű.

Vasárnap a pára-, ködfoltok feloszlását követően jobbára derült, napos, száraz időre számíthatunk, a légmozgás gyenge vagy mérsékelt lesz. Hajnalban 8-13, a délutáni órákban 21-26 fok várható.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tavasz lesz a jövő héten
Növény

Tavasz lesz a jövő héten

Az enyhe, tavaszias idő a jövő héten is folytatódik, a borús hétfő után napsütéses időszak következik.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?