Főigazgatót keres a VM

agrarszektor.hu
Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter kiírta a pályázatot a gödöllői Mezőgazdasági Biotechnológiai Kutatóközpont főigazgatói székére - tudta meg az MTI.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A VM ezt azzal indokolta, hogy február végén Kiss György Botond jelenlegi főigazgató megbízatása lejár, ezért kell kiírni a pályázatot. Az MTI-nek nem sikerült kapcsolatba lépnie a jelenlegi biotech vezérrel, de annak nincs akadálya, hogy ő is újra induljon a pozícióért.

A minisztérium honlapján olvasható pályázat tartalmazza, hogy a jelentkezőnek szükséges egy, a feladatkörhöz kapcsolódó egyetemi diploma, valamint legalább kandidátusi vagy PhD tudományos fokozat. Emellett 10 éves szakirányú kutatási gyakorlattal kell rendelkezni, melyből felét, azaz 5 évet kutatási szervezeti egység vezetésével kellett eltöltenie.

A pályázóknak mindemellett a költségvetési gazdálkodás főbb elemeit is ismerniük kell, valamint nemzetközileg elismert kell tudniuk felmutatni, az intézet alapfeladatainak valamely területén. Továbbá két világnyelvet kell tudniuk használni mind szóban, mind pedig írásban.

A pályázat benyújtásának határideje: 2011. február 10.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?