Burgonya szárzúzó

A burgonya szárzúzó gépek a burgonyatermesztés maradványainak eltüntetésére szolgálnak. A gépek különböző fajtái alkalmasak lehetnek a nyesedék talajon való szétterítésére is.

A szárzúzó gépek a különböző szármaradványok zúzására, darálására, aprítására szolgáló mezőgazdasági gépcsoport összefoglaló elnevezése. A burgonya szárzúzók a burgonyatermesztés során a betakarítás után maradó egyéb növényi szárak eltüntetésére szolgálnak. Ezeknek a gépeknek a zúzó-aprító kései - a bakhátas burgonyatermesztés sortávolságának és a bakhát felszínének megfelelően - különböző hosszúságban (általában több spirálvonal mentén) vannak felszerelve a forgórészre. Ezek a szárzúzó gépek 2, 4 és 6 soros kivitelben készülnek, alkalmazkodva a burgonyatermesztésben alkalmazott ültető gépekkel megvalósítható technológiákhoz.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.