Continental

A Continental egy német multinacionális autóipari vállalat, amely gumiabroncsokra és autóipari alkatrészekre szakosodott. A gyártó emellett különféle vezetéstámogató rendszereket is fejleszt.

A Continental AG, közismert nevén Continental vagy köznyelvben Conti, egy német multinacionális autóipari alkatrészgyártó vállalat, amely fékrendszerekre, belső elektronikára, gépjármű-biztonságra, hajtáslánc- és futómű-alkatrészekre, tachográfokra, gumiabroncsokra és egyéb alkatrészekre specializálódott az autóipar és a szállítmányozás számára. A Continental 1871-ben alakult gumigyártóként, Continental-Caoutchouc und Gutta-Percha Compagnie néven. A cég a világ negyedik legnagyobb gumiabroncsgyártója, amely a Continental márkanév alatt értékesíti világszerte az autó-, motorkerékpár- és kerékpárabroncsokat. A Continental hat divízióra tagozódik: Chassis and Safety (karosszéria és biztonsági berendezések), Powertrain (erőátviteli rendszerek), Interior (belső berendezések), Tires (gumiabroncsok), ContiTech (technológiai megoldások) és ADAS (Advanced Driver Assistance Systems - fejlett vezetéstámogató rendszerek).

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.