Continental

A Continental egy német multinacionális autóipari vállalat, amely gumiabroncsokra és autóipari alkatrészekre szakosodott. A gyártó emellett különféle vezetéstámogató rendszereket is fejleszt.

A Continental AG, közismert nevén Continental vagy köznyelvben Conti, egy német multinacionális autóipari alkatrészgyártó vállalat, amely fékrendszerekre, belső elektronikára, gépjármű-biztonságra, hajtáslánc- és futómű-alkatrészekre, tachográfokra, gumiabroncsokra és egyéb alkatrészekre specializálódott az autóipar és a szállítmányozás számára. A Continental 1871-ben alakult gumigyártóként, Continental-Caoutchouc und Gutta-Percha Compagnie néven. A cég a világ negyedik legnagyobb gumiabroncsgyártója, amely a Continental márkanév alatt értékesíti világszerte az autó-, motorkerékpár- és kerékpárabroncsokat. A Continental hat divízióra tagozódik: Chassis and Safety (karosszéria és biztonsági berendezések), Powertrain (erőátviteli rendszerek), Interior (belső berendezések), Tires (gumiabroncsok), ContiTech (technológiai megoldások) és ADAS (Advanced Driver Assistance Systems - fejlett vezetéstámogató rendszerek).

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.