Fendt

A Fendt az AGCO Corporation nevű globális nagyvállalat része, német mezőgazdasági traktorok és gépek gyártója. Gépei jellegzetes, sötétzöld-vörös színűek.

A Fendt céget Xaver Fendof alapította 1930-ben. A Fendt traktorokat, kombájnokat, bálázókat és teleszkópos rakodókat gyárt. A cég a német traktorpiacon legnagyobb szereplője. A vállalat az európai és német gépipari vállalatokat képviselő szervezet, a VDMA (Gépipari Szövetség) agrárrészlegének tagja.

A Fendt-et 1997-ben felvásárolta az AGCO, amely a mezőgazdasági berendezések világméretű gyártója és forgalmazója. A cégcsoport több mint 140 országban több mint 3000 független kereskedőn és forgalmazón keresztül a teljes mezőgazdasági termékcsaládot kínálja, beleértve a traktorokat, kombájnokat, szénatartó szerszámokat, permetezőket, takarmánygépeket és munkagépeket.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.