Fliegl

A Fliegl vállalat közúti, mezőgazdasági és építőipari pótkocsik és haszongépjárművek, valamint adapterek gyártásával foglalkozik. A gyártó gépeire a zöld, ezüst és piros színek jellemzőek.

A cégcsoportot 1975-ben alapította a Fliegl család. Az évek során folyamatos beruházások, gyárbővítések zajlottak Németországban, Magyarországon s Európában egyaránt. A Fliegl csoport abdai üzeme 1993 óta gyárt közúti- és mezőgazdasági tartály- és pótkocsikat, valamint bálaszállítókat, és a talajműveléshez szükséges berendezéseket. A magyarországi telephely a gyártás mellett egyidejűleg Kelet- Közép Európa kereskedelmi, regionális központja is. Innen történik a szlovák, román, horvát, török, és bulgár, ukrán piaci tevékenység koordinálása is.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
Támogatott tartalom

Heti fókusz: Stop stressz! (x)

A tél végi szokatlanul meleg időjárás után fel kell készülnünk a kora tavaszi fagykárok megjelenésére szántóföldi kultúráinkban is.

Támogatott tartalom

Nagy termőképességű LG kukoricák (x)

Tavaly rég nem látott mélységbe zuhant a kukorica vetésterülete Magyarországon. A VSZT felmérése szerint a vetésterület 746 ezer ha körül alakult a 2023-as évben.