Polaris

A Polaris egy amerikai gépgyártó, amely quadokat, motoros szánokat és a mezőgazdaságban is hasznosítható terepjárókat, vontatókat gyárt.

A Polaris Inc. egy motorkerékpárokat, motoros szánokat, terepjárókat és elektromos járműveket gyártó amerikai autóipari vállalat, amelynek székhelye az Egyesült Államokban, a Minnesota állambeli Medinában található. A céget a minnesotai Roseau-ban alapították, ahol a mai napig mérnöki és gyártási létesítményekkel rendelkezik. A vállalat 2017 januárjáig motorkerékpárokat gyártott a Victory Motorcycles leányvállalatán keresztül, jelenleg pedig motorkerékpárokat gyárt a 2011 áprilisában megvásárolt Indian Motorcycle leányvállalatán keresztül. A Polaris 1994-2004 között személyi vízijárműveket is gyártott. A vállalat eredeti neve Polaris Industries Inc. volt, majd 2019-ben átkeresztelték Polaris Inc-re. A cég által gyártott terepjárók a mezőgazdaságban traktorként is használhatóak, és jellemzően a 44-82 lóerő közötti teljesítményre képesek.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.