Polaris

A Polaris egy amerikai gépgyártó, amely quadokat, motoros szánokat és a mezőgazdaságban is hasznosítható terepjárókat, vontatókat gyárt.

A Polaris Inc. egy motorkerékpárokat, motoros szánokat, terepjárókat és elektromos járműveket gyártó amerikai autóipari vállalat, amelynek székhelye az Egyesült Államokban, a Minnesota állambeli Medinában található. A céget a minnesotai Roseau-ban alapították, ahol a mai napig mérnöki és gyártási létesítményekkel rendelkezik. A vállalat 2017 januárjáig motorkerékpárokat gyártott a Victory Motorcycles leányvállalatán keresztül, jelenleg pedig motorkerékpárokat gyárt a 2011 áprilisában megvásárolt Indian Motorcycle leányvállalatán keresztül. A Polaris 1994-2004 között személyi vízijárműveket is gyártott. A vállalat eredeti neve Polaris Industries Inc. volt, majd 2019-ben átkeresztelték Polaris Inc-re. A cég által gyártott terepjárók a mezőgazdaságban traktorként is használhatóak, és jellemzően a 44-82 lóerő közötti teljesítményre képesek.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.