Rauch

A Rauch egy német mezőgazdasági gépgyártó, amely műtrágyaszórókat, vetőgépeket és téli kiszórókat állít elő. Gépeik jellegzetes piros-fehér színűek.

A Rauch Landmaschinenfabrik GmbH (Rauch) ásványi műtrágyaszórók, vetőgépek és téli kiszórók német mezőgazdasági gépgyártója, székhelye Sinzheim, Baden-Württemberg. A vállalatot 1921-ben alapították a Rauch testvérek, mezőgazdasági gépgyárként. 2009 szeptemberében a vállalat Baden-Airparkba költözött, azóta a Rauch összes gyártási területe egy fedél alatt van. 2011-ben a svájci Bucher Industries csoport 24 százalékos kisebbségi részesedést szerzett a Rauch Landmaschinenfabrikban. A vállalat az előállított gépek mintegy kétharmadát exportálja.

A Rauch műtrágyaszórókat (tárcsás és pneumatikus precíziós szórókat), téli kiszolgáló szórókat és vetőgépeket gyárt. A másik fő profil 1995-ig a gyümölcsprések és szőlőfeldolgozó gépek gyártása volt. A Rauch Landmaschinenfabrik több mint száz szabadalommal rendelkezik. A fejlesztési és konstrukciós részleg 1985 óta saját tesztcsarnokban készíti a szórástáblákat.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.