2023. március 23. csütörtök Emőke

Rauch

A Rauch egy német mezőgazdasági gépgyártó, amely műtrágyaszórókat, vetőgépeket és téli kiszórókat állít elő. Gépeik jellegzetes piros-fehér színűek.

A Rauch Landmaschinenfabrik GmbH (Rauch) ásványi műtrágyaszórók, vetőgépek és téli kiszórók német mezőgazdasági gépgyártója, székhelye Sinzheim, Baden-Württemberg. A vállalatot 1921-ben alapították a Rauch testvérek, mezőgazdasági gépgyárként. 2009 szeptemberében a vállalat Baden-Airparkba költözött, azóta a Rauch összes gyártási területe egy fedél alatt van. 2011-ben a svájci Bucher Industries csoport 24 százalékos kisebbségi részesedést szerzett a Rauch Landmaschinenfabrikban. A vállalat az előállított gépek mintegy kétharmadát exportálja.

A Rauch műtrágyaszórókat (tárcsás és pneumatikus precíziós szórókat), téli kiszolgáló szórókat és vetőgépeket gyárt. A másik fő profil 1995-ig a gyümölcsprések és szőlőfeldolgozó gépek gyártása volt. A Rauch Landmaschinenfabrik több mint száz szabadalommal rendelkezik. A fejlesztési és konstrukciós részleg 1985 óta saját tesztcsarnokban készíti a szórástáblákat.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Hitelezés 2023
Az emelkedő kamatkörnyezet hatása a hitelpiacra és a bankszektorra.
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán