Seprő adapter

A seprőadapter betonozott, aszfaltozott vagy más szilárd burkolattal ellátott felületek tisztítására, takarítására szolgál. Használata valamilyen munkagépre csatlakoztatva történik.

A seprő adapterek alkalmasak utcák, terek, járdák, sétányok, udvarok és mindenféle egyéb betonozott, aszfaltozott vagy más szilárd burkolattal ellátott felület tisztítására, takarítására.

Ezek a gépek jellemzően valamilyen motoros munkagépre szerelhetőek fel, alkalmassá téve így például a kompaktrakodókat, minikotrókat és homlokrakodókat különféle kültéri takarítási feladatok elvégzésére.

A seprő adapterek egyik meghatározó tulajdonsága a munkaszélesség, de az se mellékes, hogy a kefék által összegyűjtött szemét hogyan tárolódik, vagy tárolódik-e egyáltalán. Léteznek úgynevezett gyűjtőkanalas változatai, és ismertek különböző gyűjtőtartállyal felszerelt modellek is. Ezek a megoldások jól használhatóak utcaseprésre, gyalogutak, úttestek tisztítására is, ahogyan akár kisebb mennyiségű hó eltakarítása során is alkalmazhatóak.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon