Solis

A Solis az indiai Sonalika Group traktormárkája. A gyártó traktorai és mezőgazdasági eszközei 2012 óta érhetők el Európában. Gépeik jellemzően középkék színűek.

A Solis traktorcsalád a családi tulajdonban lévő indiai Sonalika Group tulajdonát képzi. A gyártó jóformán a világ minden táján forgalmazza már a traktorait és mezőgazdasági berendezéseit. A Sonalika Group a múltban között a Claas és a Renault számára gyártott traktorokat, de együttműködik a japán Yanmarral és traktorokat gyárt a Landini számára is. A Solis traktorok a 16-90 lóerő közötti teljesítménytartományba tartoznak, így elmondható, hogy a gyártó kistraktorokat, ültetvényekre való és szántóföldi munkákra szánt traktorokat gyárt és forgalmaz. Évi 120 000 darabos termelésével a Sonalika a világ egyik legnagyobb traktorgyártója. A Solis traktorokat 2012 óta kínálják az európai piacon, 2015-től pedig Hollandiában is elérhetőek lesznek. A Sonalika csoport egy indiai multinacionális vállalat, amelynek székhelye az indiai Hoshiarpurban található.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.