XAG

A XAG egy kínai mezőgazdasági technológiai vállalat, amely különféle drónokat és intelligens mezőgazdasági termékeket fejleszt. Drónjai jellemzően vörösek, fehérek és feketék.

A 2007-ben alapított XAG egy olyan mezőgazdasági technológiai vállalat, amely különböző drónokat és intelligens mezőgazdasági termékeket fejleszt. A vállalat 38 országban rendelkezik laboratóriumokkal és kutatóállomásokkal, kutatási partnerei közé tartozik a Kínai Mezőgazdasági Egyetem, a Harper Adams Egyetem, a Sydney-i Egyetem, a Dél-kínai Mezőgazdasági Egyetem, a Tokiói Egyetem, a Queenslandi Egyetem, a kanadai A&L Laboratory, a Bayer Crop Science Research Centre, a Corteva, az Australian Centre of Agricultural Research, a Tel Aviv-i Egyetem, a Wageningeni Egyetem és a Saint-Gobain Materials Science Laboratory. A XAG növényvédelmi és monitoring feladatokra alkalmas drónokat gyárt, valamint egy mezőgazdasági IoT rendszert kínál a föld, a talaj, az időjárás és a hőmérséklet megfigyelésére.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.