XAG

A XAG egy kínai mezőgazdasági technológiai vállalat, amely különféle drónokat és intelligens mezőgazdasági termékeket fejleszt. Drónjai jellemzően vörösek, fehérek és feketék.

A 2007-ben alapított XAG egy olyan mezőgazdasági technológiai vállalat, amely különböző drónokat és intelligens mezőgazdasági termékeket fejleszt. A vállalat 38 országban rendelkezik laboratóriumokkal és kutatóállomásokkal, kutatási partnerei közé tartozik a Kínai Mezőgazdasági Egyetem, a Harper Adams Egyetem, a Sydney-i Egyetem, a Dél-kínai Mezőgazdasági Egyetem, a Tokiói Egyetem, a Queenslandi Egyetem, a kanadai A&L Laboratory, a Bayer Crop Science Research Centre, a Corteva, az Australian Centre of Agricultural Research, a Tel Aviv-i Egyetem, a Wageningeni Egyetem és a Saint-Gobain Materials Science Laboratory. A XAG növényvédelmi és monitoring feladatokra alkalmas drónokat gyárt, valamint egy mezőgazdasági IoT rendszert kínál a föld, a talaj, az időjárás és a hőmérséklet megfigyelésére.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
Támogatott tartalom

Heti fókusz: Stop stressz! (x)

A tél végi szokatlanul meleg időjárás után fel kell készülnünk a kora tavaszi fagykárok megjelenésére szántóföldi kultúráinkban is.

Támogatott tartalom

Nagy termőképességű LG kukoricák (x)

Tavaly rég nem látott mélységbe zuhant a kukorica vetésterülete Magyarországon. A VSZT felmérése szerint a vetésterület 746 ezer ha körül alakult a 2023-as évben.