Végre szebbik arcát mutatja a január: ilyen idő várható ma

Végre szebbik arcát mutatja a január: ilyen idő várható ma

agrarszektor.hu
Januárhoz képest enyhe, többnyire gyengén vagy közepesen felhős idő várható a mai nap során. Az ország nagyobb részén többórás napsütésekre lehet számítani, csapadék azonban sehol se lesz, és a légmozgások is enyhülni fognak országszerte. Csütörtökön nem várható veszélyes időjárási jelenség.

HOLNAP JÖN AZ AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA 

Fenntarthatóság és innováció az agráriumban

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is! Még nem késő regisztrálni!

A mai nap során az ország nagyobb részén többnyire gyengén vagy közepesen felhős idő várható, többórás napsütéssel, csupán helyenként fordulhatnak elő felhősebb körzetek, írta meg a met.hu. Csapadék nem lesz, ráadásul a légmozgás is fokozatosan mérséklődni fog mindenütt. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -7 fok között alakult, míg a legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 3 és 8 fok között lesz várható.

Kép forrása: Getty Images

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a nap során a kritériumokat érintő veszélyes időjárási jelenség nem várható. Reggelig ugyan gyakran megélénkült, néhol megerősödött az északnyugati, nyugati szél, de aztán reggeltől kezdve fokozatosan mérséklődni fog a légmozgás.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?