Hatalmas széllel csap le a hidegfront az országra: mutatjuk, hol várható a legtöbb eső

agrarszektor.hu
Hidegfront érkezik Magyarországra szombaton, ám csak kevés zivatart és kisebb lehűlést hoz. Ugyanakkor erős szélre kell készülni, több helyen viharos széllökések is lehetnek, de záporok, zivatarok csak délután és este alakulhatnak ki, döntően a Nyugat-Dunántúlon és az Északi-középhegység térségében. Vasárnap már alig lehet majd valamit érezni a hidegfrontból, viszont hétfőn felhősebb időre, több frissítő záporra készülhetünk, de a csúcsértékek a legtöbb helyen ismét 30 fok közelében alakulnak majd.

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia 

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között! 

Szombaton a közeledő hidegfront előterében a déli, délkeleti tájakon még jócskán felmelegedhet a levegő, itt akár a 38 fokot is elérhetjük - írja az Időkép. Nyugaton eközben már eléri az országot a front, megkezdődhet a lehűlés. A friss modellfutások szerint itt 30 fok alatt maradnak a maximumok. A szél északira fordul és megerősödik, a Dunántúlon és északon viharos széllökések is lehetnek.

Délután és este a Nyugat-Dunántúlon és az Északi-középhegység térségében záporok, zivatarok alakulhatnak ki, környezetükben 20 fok alá hűlhet a levegő. Éjjel és vasárnap hajnalban kevés zivatar vonulhat az országban, de vasárnap délutánra már csak az élénk, erős szél és a pár fokkal enyhébb forróság fog emlékeztetni minket a hidegfrontra. A nyugati és északi tájakon 1-2 fokkal 30 alatt, délkeleten 2-3 fokkal 30 fok felett tetőzhet a hőmérséklet.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
Támogatott tartalom

Agility+Alliance csomagajánlat (x)

Őszi kalászosok őszi gyomirtása – nézze meg a saját szemével, hogy mi a szakemberek véleménye, mit mutatnak a tavaszi eredmények.

EZT OLVASTAD MÁR?