Faggyal törhet be a hideg az országba: mutatjuk, hol, mi várható vasárnaptól

Faggyal törhet be a hideg az országba: mutatjuk, hol, mi várható vasárnaptól

agrarszektor.hu
Az utolsó nyári napot élvezhetjük, holnap egy csapásra beköszönt az ősz, a jövő hét első napjaiban hajnalonként fagyhat. Újabb változás az időjárásban hét közepén jöhet, akkortól csapadékosabbra fordulhat az idő.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Élvezzük ki az utolsó nyári napot, ma délután a napos időben a maximumok még többfelé meghaladják a 25 fokot - írja az Időkép. Éjjel azonban északnyugat felől markáns hidegfront érkezik. Erősen megnövekszik a felhőzet, és többfelé kell számítani ismétlődő esőre, záporokra, északnyugaton ma este egy-egy zivatar is kialakulhat. Holnap estig a legtöbb csapadék az Északi-középhegység térségében hullhat, helyenként 15-20 milliméter is összegyűlhet. Vasárnap már sehol sem érjük el a 20 fokot.

A front hétfőre elvonul, mögötte kitisztul az ég. Éjszakánként meglehetősen hideg lesz, talajmenti fagyra többfelé kell számítani, a derült, szélcsendes tájakon pedig két méteres magasságban is előfordulhat -2, -3 fokos fagy. Délutánonként is csak 15 fok közelében alakul a hőmérséklet.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?