Nagy lehűlés jöhet: itt a friss előrejelzés, mutatjuk, mi mire kell készülni

Nagy lehűlés jöhet: itt a friss előrejelzés, mutatjuk, mi mire kell készülni

agrarszektor.hu
Már ezen a héten, szerdán, is érkezik egy hidegfront, de akkor még csak a Dunántúlon esik vissza átmenetileg több fokkal a hőmérséklet. Jövő hét elején azonban egy markáns hidegfront érkezik az ország felé, ami jelentősebb lehűlést is hozhat.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Kedden még országszerte kitart a napos idő és a nyárias meleg, majd szerdán már csak az ország keleti felén. Ekkor ugyanis a Dunántúlra erős, viharos északnyugati széllel hidegfront érkezik, több fokkal visszaesik a hőmérséklet, délután sem lesz melegebb 13-19 Celsius-foknál - írta meg az Időkép.hu. Sok eső nem jön, csak néhol nyugaton és északon-északkeleten fordulhat elő rövid zápor.

Hétvégén újra nyár lesz, de jövő héten komolyabb lehűlés jöhet

Csütörtöktől a Dunántúlon is újra melegedés kezdődik, ezen a napon országszerte 19-24 Celsius-fok, pénteken már 20-25 Celsius-fok lesz jellemző. Hétvégén tovább melegszik az idő, vasárnap helyenként ismét 28-29 Celsius-fokot mutathatnak a hőmérők. Eső nem várható ezen a négy napon, a napsütés lesz túlsúlyban, de a légmozgás gyakran feltámadhat.

Az áprilisi nyárnak jövő hét elején nagy valószínűséggel egy markáns hidegfront vethet véget. Ez már jelentősebb mennyiségű csapadékot hozhat többfelé és akár 10-15 Celsius-fokos lehűlést. Ismét előkerülhetnek tehát a vastagabb ruhák.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?