Figyelem! A fél országra kiadták a riasztást a sűrű köd miatt

agrarszektor.hu
Hét megyére is elsőfokú figyelmeztetést adott ki péntekre a sűrű köd miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). A riasztás Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van érvényben riasztás.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat tartós, sűrű köd miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki péntekre. A riasztás Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van érvényben. Ezeken a helyeken hat óránál is hosszabb időn át várható sűrű köd, a látótávolság néhány száz méter lehet.

Forrás: met.hu

Pénteken az ország nagy részén borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható. A magasabban fekvő helyek mellett nagyobb eséllyel a déli megyékben szakadozhat a felhőzet és lehet némi napsütés. Néhol hószállingózás, esetleg ónos szitálás előfordulhat. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában +1 és -4 fok között várható, de ahol szakadozottabb lesz a felhőzet, ott +2, +6 fok is előfordulhat.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?