Itt a várva várt csapadék? Tudd meg, miyen idő lesz szombaton

MTI
Egyre inkább várható eső az országban a következő napokban, és néhol akár zivatar is kialakulhat. Szombaton viharossá fokozódhat a szél, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig akár 17 fok is lehet.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Péntek este és éjszaka közepesen, illetve erősen felhős időszakok váltják egymást. Délen, délkeleten egyre inkább várható eső, zápor, estig pedig néhol zivatar is kialakulhat.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt 

Szombaton eleinte az ország nagyobb részén több órára kisüt a nap, majd nyugat felől átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet, és elsősorban északon helyenként kisebb eső, zápor is előfordulhat. A nyugati, délnyugati szél péntek estig néhol, szombat délutántól pedig főként az ország északi felén több helyen megerősödik, majd estétől néhol viharossá fokozódhat. Szombaton a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és 8 fok között alakul, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig12 és 17 fok között várható.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?