A VM is kilátogat a Sziget Fesztiválra

agrarszektor.hu
A Vidékfejlesztési Minisztérium is kilátogat saját standjával a Sziget Fesztiválra, a Civil Faluba 2011. augusztus 10 és 15 között.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Érdekes beszélgetésekkel, játékokkal, filmvetítéssel készülnek, témáik között szerepel többek közt a borászat, a helyi magyar termékek, az egészséges táplálkozás, a génmegőrzés, a parlagfű, vagy a haszonállatok. A Minisztérium munkatársai naponta 11 és18 óra között várják az érdeklődőket.

Csütörtökön, augusztus 11-én Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár és V. Németh Zsolt, vidékfejlesztésért felelős államtitkár tart sajtóbeszélgetést "Legyen a vidék a te jövőd!" címmel.

Szó lesz a biológiai sokféleség fenntartásáról, az őshonos magyar haszonállatokról, lesznek kvízkérdések, falusi turizmust népszerűsítő programok, ismeretterjesztés a lisztérzékenységről, a magyar élelmiszerekről. A növényallergiákhoz kapcsolódóan szakpszichológus is beszélget a kérdezőkkel az allergia lelki okairól. A rengeteg külföldi szigetlakó- és látogató miatt a feladatlapok több nyelven íródnak.

Megfigyelési eszközök és módszerek bemutatója is szerepel a kínálatban, így lesz egyebek mellett lepkeháló, peleodú, gőte-csapda és fűháló, keresőkutya-bemutató, fotó és természetfilm vetítés, mag- és terménykiállítás, határőrök által elkobzott tárgyakból rendezett összeállítás, fejtörők és játékos feladatok különféle vadon élő állatokkal, növényekkel kapcsolatban, és fajismereti totóval is - számol be a kormány.hu

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?