Három évtizede töretlen siker Bábolnán(x)

agrarszektor.hu
Az elmúlt évi kihagyás után az idén rendhagyó időpontban, augusztus 31-szeptember 3. között várja az érdeklődőket Magyarország egyik legrégebbi agrárkiállítása. A kiállítók száma és a lefoglalt négyzetméterek is bizonyítják, hogy Bábolna az évek során nem veszített népszerűségéből.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft. legfontosabb feladatai között szerepel a történelmi lótenyésztés, a génmegőrzés folyamatossága, a műemlék együttes fenntartása, valamint a hagyományok ápolása. Emellett a cég stratégiai és üzleti tervében kiemelt helyen szerepel a Bábolnai Gazdanapok sikeres és eredményes megrendezése. Ez a kiállítás 30 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a kiállítók és látogatók előtt.

Az elmúlt évi kihagyás után az idén rendhagyó időpontban, augusztus 31-szeptember 3. között várja az érdeklődőket hazánk egyik legrégebbi agrárkiállítása.

A kiállítók száma és a lefoglalt négyzetméterek is bizonyítják, hogy Bábolna az évek során nem veszített népszerűségéből. A kiállítók elégedettségét jelzi a visszatérő, törzskiállítók magas aránya, továbbá nőtt az általuk lefoglalt átlagos területnagyság is. Mindamellett új részvevők is bizalmat szavaztak a rendezvénynek: 2014-ben a kiállítók 15 százaléka volt új partner, de már az idén is vannak megtisztelő "első résztvevők".

A rendező Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft. mindent megtesz azért, hogy a szakemberek szívesen jöjjenek Bábolnára. A széles termék- és technológiai kínálat mellett szakmai programokon is részt vehetnek az érdeklődők. Az idei esztendőben, csakúgy mint az elmúlt elmúlt harminc év során Bábolna átfogó képet ad a legkorszerűbb gépkínálatról, vetőmag, műtrágya- és növényvédőszer-választékról. Évek óta bemutatkoznak a kiállításon a finanszírozással foglalkozó bankok, a pályázatfigyelő és -író cégek csakúgy mint a jövő agrárgenerációját oktató egyetemek.

A kiállítás tematikájában elsődleges szerepet kap az erő- és munkagépek bemutatása. Itt megtalálható a technika és technológia csúcsa, de az egyszerűbb gépek és gépkapcsolások is megtekinthetők ezen a szakkiállításon.

A szervezők 2014-ben bevezették a látogatók szakmai előregisztrációját, mellyel tovább erősítik a szakmaiságot. A Ménesbirtok lovaséletben vállalt meghatározó szerepe miatt a rendezők elengedhetetlennek tartják a lovak és a lovassportok megjelenését. Az idei kiállítás alatt rendezik az Országos Díjugrató Bajnokságot, melyen a magyar díjugrató sport legjobbjai versenyeznek egymással. A nagyközönség a kiállítás meglátogatása mellett így bepillanthat a legnépszerűbb szakág, a díjugratás világába. Az elmúlt években nagy érdeklődés kísérte a lovasbemutatók mellett a Szapáry kastély idegenvezetéssel egybekötött látogatását, mely igazi kuriózum a Bábolnára érkező látogatók számára.

Az elmúlt három évtizedben Bábolna bizonyította, hogy az 1977-ben első ízben tartott rendezvénnyel hagyományt teremtett. Ezt sikerült az évek során addig fejleszteni, hogy ma már különösen megha¬tározó szerepet tölt be a hazai agrárium életében. A bábolnai kiállítás az agrárium ünnepe, ahol az üzletkötéseket kötetlen beszélgetések és szakmai eszmecserék kísérik. A színes programok pedig gondoskodnak arról, hogy ne csak hasznosan, de kellemesen is teljen a vásárlátogatás.

 

Találkozzunk a 30., jubileumi kiállításon!


A rendezvény médiatámogatója az

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?