Új vezető a Takarék Csoport agrárigazgatóságának élén

agrarszektor.hu
Hollósi Dávid irányítja mostantól a Takarék Csoport újonnan létrehozott igazgatóságát. Az új igazgatóság három szakterületet foglal magába, a Takarék Agrár Központot, az ország egészére kiterjedő agrárfinanszírozási hálózatot és a speciális ágazati igényeket kiszolgáló agrártermék-fejlesztési csoportot.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Hollósi Dávid agrármérnök, agrárközgazdász lett a Takarék Csoport új igazgatóságának vezetője. Legfontosabb feladatának az ügyféligények, ügyféltárgyalások, a finanszírozási elképzelések agrárszakmai támogatását tekinti - derül ki a Takarék Csoport közleményéből. Az új agrárrészleg a Takarék Agrár Központból, az ország egészére kiterjedő agrárfinanszírozási hálózatból és a speciális ágazati igényeket kiszolgáló agrártermék-fejlesztési csoportot foglalja magába.Hollósi Dávid elsősorban az élelmiszeralapanyag-termelés és az élelmiszerfeldolgozás finanszírozásában szerzett szakmai tapasztalatot.

A közlemény szerint a Takarék Csoport 2014-ben hozta létre agrárelemzői műhelyét annak érdekében, hogy a banki versenyben felértékelődött mezőgazdasági ügyfélkört tanácsadó pénzintézetként szolgálja ki. A Takarék Csoport 2021-ig meg kívánja duplázni részesedését a hazai agrár- és élelmiszeripari vállalkozások számára kihelyezett új hitelezésben.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?