Konferenciát rendeznek a magyar élelmiszeripari vállalkozások számára: mutatjuk a részleteket

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága marketing- és termékértékesítési stratégiákkal, valamint -eszközökkel foglalkozó konferenciát rendez 2019. november 5-én, Budaörsön, az "EGYÜTT AZ ÉLELMISZERIPARÉRT" programsorozat részeként.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara célja, hogy az élelmiszeripari vállalkozások számára olyan kézzelfogható segítséget nyújtson a marketingtevékenységük fejlesztéséhez, amelyek által megerősíthetik termékeik pozícióját az élelmiszerpiacon - írja közleményében a kamara. Ennek érdekében a köztestület Élelmiszeripari Igazgatósága konferenciát szervez az "EGYÜTT AZ ÉLELMISZERIPARÉRT" programsorozat részeként. A november 5-i eseményen aktuális kérdésekre keresik a válaszokat, így szó esik majd a marketingről, amely az értékesítés és a forgalomnövelés egyik legfontosabb eszköze lehet, amennyiben jól és cégünkre szabva a megfelelő részeit használjuk. Az előadásban bemutatják a marketing elmeit és azt, hogy azok hogyan segíthetik vállalkozások növekedését.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A konferencián kitérnek arra, hogy hogyan lehet a termék látható és megkülönböztethető az élelmiszeripari termékek piacán. Ezzel kapcsolatban kifejtik: a növekvő és változó fogyasztói igények közepette egyre nagyobb a jelentősége a komplex márkaépítésnek, termékpozícionálásnak, a kommunikáció tudatos stratégia mentén való felépítésének új piacok meghódításakor, de a meglévő piaci pozícióinkat megőrzése kapcsán egyaránt. Az előadók arról is beszélnek, hogy a sikeres piaci működés feltétele a veszélyek és a lehetőségek pontos ismerete, valamint egy termék sikerének titkára is fény derül.

Az előadásokat követően a résztvevőknek személyesen lesz lehetőségük kérdezni az előadóktól. A részvétel a konferencián valamennyi élelmiszeripari tag számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?