Agrárium 2020 konferencia: egy hét múlva itt a tavasz csúcseseménye

Agrárium 2020 konferencia: egy hét múlva itt a tavasz csúcseseménye

agrarszektor.hu
Egy hét múlva, március 3-án rendezi meg a Portfolio Csoport évindító kecskeméti agrárkonferenciáját, amelyen a legfontosabb idei szabályozási, támogatási, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokról tájékozódhatnak az élelmiszergazdasági szereplők. Az eseményen olyan gyakorlati információk hangzanak el, amelyek ismeretében a konferencia résztvevői megalapozottabb és sikeresebb gazdasági döntéseket hozhatnak. A konferencián az agrárkamarai tagok 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt, a szaktanácsadók pedig négy kreditpontot szerezhetnek.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az Agrárium 2020 elnevezésű kecskeméti konferencia kiemelt témája, mire számíthatnak a gazdálkodók az egységes elektronikus agrártámogatási kérelmek idei benyújtási időszakában, illetve miként fizeti majd ki a több százmilliárd forintnyi ez évi agrártámogatást a Magyar Államkincstár. A március 3-i eseményen szó lesz arról, hogyan alakulhat az uniós Közös Agrárpolitika (KAP) 2020 után, és arról is, mire kell számítani a KAP idei végrehajtásában, illetve a 2021-ben várható átmeneti szabályozási időszakban.

A konferencia általános áttekintéséhez kattintson ide>>

Március 3-án rendezi meg Agrárium 2020 című évindító konferenciáját Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az esemény napirendjére tűzi azokat a legfontosabb idei támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat, amelyek ismeretére az agrárgazdaság szereplőinek feltétlenül szükségük lehet az eredményes gazdálkodáshoz. A konferencia a gyakorlatias szempontokat figyelembe véve ad választ a gazdasági döntéseknél felmerülő fontos kérdésekre. Ha tájékozott akar lenni az új évben, ne hagyja ki az Agrárium 2020 konferenciát március 3-án Kecskeméten!

A konferencia foglalkozik azokkal az új földbirtokpolitikai elképzelésekkel - így például a földöröklésre és az osztatlan közös földtulajdonok megszüntetésére vonatkozó elképzelésekkel - is, amelyeket várhatóan tavasszal nyújt be a parlamenthez a kormány. Részletes kerekasztal-beszélgetések hangzanak el a bankok új agrárhitelezési termékeiről, az állattenyésztési járványügyi helyzetről, a takarmányozás aktuális trendjeiről, a szántóföldi növénytermelés idei jövedelmezőségi kilátásairól és a növényvédelem szabályozási változásairól is. A konferencia napirendre tűzi azt is, hogy a csomagolóanyag-felhasználásban milyen trendfordulóra kell számítaniuk az élelmiszeripari cégeknek, és a programban szerepelnek 2020 megkülönböztetetten fontos és jelentős agrár-innovációs projektjei is.

A részletes programot ide kattintva tekintheti meg>>

A kecskeméti konferenciát Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki a kormány ez évi agrárszakmai terveiről tart előadást. A rendezvény szekcióiban és kerekasztal-beszélgetéseiben az államigazgatási és az üzleti szféra csúcsvezetői vesznek részt. Az esemény élő brüsszeli videó kapcsolással számol be arról, mit hozhat az agrárgazdasági inputpiacon, hogy 2020-at a Növényvédelem Nemzetközi Évének nyilvánították.

Az előadók névsorát itt érheti el>>

Az Agrárium 2020 konferencián a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt, a szaktanácsadók pedig négy kreditpontot kaphatnak.

A jelentkezési feltételeket itt ismerheti meg>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 17. 12:14