Portfolio Agrár Klub: óriási pénzeső jön a magyar agráriumban

Portfolio Agrár Klub: óriási pénzeső jön a magyar agráriumban

agrarszektor.hu
Március 17-én, az idei második online Agrár Klub keretében mutatja be a Portfolio Csoport milyen közvetlen támogatások, vidékfejlesztési pályázatok és új felhívások állnak majd a gazdák rendelkezésére 2021-ben, illetve mit kínálnak a bankok az agrár-és élelmiszeripari vállalkozások számára, milyen új banki agrártermékek várhatók idén. A regisztrációhoz kötött rendezvény emellett kiemelten foglalkozik azzal is, mire kell felkészülniük a gazdáknak a Közös Agrárpolitika 2021-es és 2022-es évekre vonatkozó átmeneti időszakában, illetve mik a magyar agrárgazdaság kilátásai 2021-2027-ben.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A koronavírus-járvány jelentősen felértékelte az agráriumot és az élelmiszeripart a bankok szemében, hiszen a mezőgazdaság a válsághelyzetben is megbízható ágazatnak bizonyult. A járvány okozta likviditási gondok tompítása érdekében 2020-ban több új agrárhitel-konstrukció is született, módosultak a már futó finanszírozási programok feltételei, valamint több új támogatási lehetőség is megjelent az agrár-és élelmiszeripari vállalkozások számára. Emellett januárban az is kiderült, hogy a Közös Agrárpolitika (KAP) uniós és hazai forrásai révén 2027-ig összesen 7537 milliárd forint érkezik a magyar vidék, a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar fejlesztésére.

A Portfolio Agrár Klub áttekintéséhez kattintson ide>>

A március 17-ei online Portfolio Agrár Klub azt mutatja be, milyen új hitel-és finanszírozási programokra számíthatnak a gazdák 2021-ben, illetve mit kínálnak a bankok az agrár-és élelmiszeripari vállalkozások számára, milyen új banki agrártermékek várhatók 2021-ben. Szó lesz arról is, milyen közvetlen támogatások, vidékfejlesztési pályázatok és új felhívások állnak majd az ágazati szereplők rendelkezésére idén, illetve mire kell felkészülniük a gazdáknak a Közös Agrárpolitika 2021-es és 2022-es évekre vonatkozó átmeneti időszakában?

Az előadók listáját itt tekintheti meg>>

A Portfolio Agrár Klub teljes programját itt érheti el>>

A Portfolio Agrár Klub egy olyan sorozat, amely időről időre az agrárium legfontosabb és legaktuálisabb témáival foglalkozik, és tárgyalja meg azokat szakértők segíségével. A 2020-ban megrendezett klubokon foglalkoztunk többek között az agráradózással, valamint a vírusválságban megnyíló új agrárpályazatokkal, 2021-ben az első online Agrár Klubon pedig az osztatlan közös tulajdon megszüntetéséről szóló törvény szabályait, illetve az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat elemeztük ki. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A jelentkezési feltételekről itt tájékozódhat>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?