Ez most a magyar agrárium egyik legsúlyosabb problémája

Ez most a magyar agrárium egyik legsúlyosabb problémája

agrarszektor.hu
Április 20-án, online Agrár Klub keretében mutatja be a Portfolio Csoport, meddig tarthat még a gabonaárak, és ezáltal a takarmányárak növekedése, illetve milyen hatással lehet ez rövid és hosszú távon a hazai takarmánypiacra és állattenyésztésre. A regisztrációhoz kötött rendezvényen a résztevők a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Gabonatermesztők Országos Szövetsége, a Magyar Állattenyésztők Szövetsége, a hazai bankszektor és az üzleti élet legmeghatározóbb képviselőitől kaphatnak első kézből információkat arról, hogyan és milyen megoldásokkal tudnak reagálni az árrobbanásra a magyarországi takarmánygyártók, valamint mi vár a magyar állattartókra 2021-ben, milyen eszközökkel tudnak megbírkózni a cégek és a termelők a most kialakult helyzettel.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Ha a madárinfluenza, az afrikai sertéspestis és a koronavírus-járvány nem okozna elég problémát a magyar állattenyésztők számára, a takarmányárak brutális növekedése újabb csapást mért az ágazatra, ráadásul úgy tűnik, hogy az árak emelkedésének még közel sincs vége. A gabonafélék 25-30 százalékkal drágultak az elmúlt hónapokban, ennek következtében pedig az állattartók is komoly költségnövekedéssel szembesülnek takarmányfronton.

A Portfolio Agrár Klub áttekintéséhez kattintson ide>>

Az április 20-ai online Portfolio Agrár Klub azt mutatja be, meddig tarthat még a gabonaárak, és ezáltal a takarmányárak növekedése, illetve milyen hatással lehet ez rövid és hosszú távon a hazai takarmánypiacra és állattenyésztésre. A rendezvényen a résztevők a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Gabonatermesztők Országos Szövetsége, a Magyar Állattenyésztők Szövetsége, a Takarékbank és a Vitafort legmeghatározóbb képviselőitől kaphatnak első kézből információkat arról, hogyan és milyen megoldásokkal tudnak reagálni az árrobbanásra a magyarországi takarmánygyártók, valamint mi vár a magyar állattartókra 2021-ben, milyen eszközökkel tudnak megbírkózni a cégek és a termelők a most kialakult helyzettel.

Az előadók listáját itt tekintheti meg>>

A Portfolio Agrár Klub teljes programját itt érheti el>>

A Portfolio Agrár Klub egy olyan sorozat, amely időről időre az agrárium legfontosabb és legaktuálisabb témáival foglalkozik, és tárgyalja meg azokat szakértők segíségével. A 2020-ban megrendezett klubokon foglalkoztunk többek között az agráradózással, valamint a vírusválságban megnyíló új agrárpályazatokkal, 2021-ben az első online Agrár Klubon az osztatlan közös tulajdon megszüntetéséről szóló törvényt elemeztük ki, a második klubon pedig a Közös Agrárpolitika, valamint a 2021-ben várható támogatási és finanszírozási lehetőségek voltak a középpontban. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A jelentkezési feltételekről itt tájékozódhat>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?