DJI

A DJI egy kínai technológiai vállalat, amely a dróngyártásra, légi fotózásra és videózásra specializálódott. Emellett kamerákkal, kiegészítőkkel és repülésvezérlő rendszerekkel is foglalkoznak.

A Shenzhen DJI Sciences and Technologies Ltd., népszerűbb kereskedelmi neve DJI, ami a Da-Jiang Innovations egy kínai technológiai vállalat, amelynek székhelye a Guangdong állambeli Sencsenben található, és világszerte rendelkezik gyártóüzemekkel. A DJI kereskedelmi célú pilóta nélküli légi járműveket (drónokat) gyárt légi fotózáshoz és videózáshoz. A gyártó emellett akciókamerákat, kamerastabilizátorokat, repülési platformokat, meghajtási rendszereket és repülésvezérlő rendszereket tervez és állít elő. A DJI a világ fogyasztói drónpiacának legnagyobb szereplője. A gyártó által előállított kamerás dróntechnológiát széles körben használják a zene-, televíziós és filmiparban, de termékeik ipari és mezőgazdasági felhasználása is egyre jelentősebb.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.