DJI

A DJI egy kínai technológiai vállalat, amely a dróngyártásra, légi fotózásra és videózásra specializálódott. Emellett kamerákkal, kiegészítőkkel és repülésvezérlő rendszerekkel is foglalkoznak.

A Shenzhen DJI Sciences and Technologies Ltd., népszerűbb kereskedelmi neve DJI, ami a Da-Jiang Innovations egy kínai technológiai vállalat, amelynek székhelye a Guangdong állambeli Sencsenben található, és világszerte rendelkezik gyártóüzemekkel. A DJI kereskedelmi célú pilóta nélküli légi járműveket (drónokat) gyárt légi fotózáshoz és videózáshoz. A gyártó emellett akciókamerákat, kamerastabilizátorokat, repülési platformokat, meghajtási rendszereket és repülésvezérlő rendszereket tervez és állít elő. A DJI a világ fogyasztói drónpiacának legnagyobb szereplője. A gyártó által előállított kamerás dróntechnológiát széles körben használják a zene-, televíziós és filmiparban, de termékeik ipari és mezőgazdasági felhasználása is egyre jelentősebb.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Fenntarthatóság

Szúnyogvadászokat keresnek a magyar tudósok

A lakosság segítségét kérik a kutatók - pótolhatatlan információt jelentenek az önkéntes észlelések az invazív szúnyogfajok terjedésének tudományos vizsgálatában.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!