Változott a vízgazdálkodás fejlesztésére kiírt pályázat: ez sokakat érinthet

Változott a vízgazdálkodás fejlesztésére kiírt pályázat: ez sokakat érinthet

agrarszektor.hu
Megváltozott "A mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése" című pályázat felhívása. A módosítás keretén belül több pontban történt változás a dokumentumokban.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A napokban jelent meg "A mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése" című pályázat felhívásának módosítása, melynek keretében több pontban történt változás a dokumentumokban. A módosításban többek között a keretösszegének 99,57 Mrd Ft-ra történő változása mellett, kiegészült az őstermelők családi gazdaságának, illetve a családi mezőgazdasági társaság támogatásának lehetőségével - olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) oldalán.

Változás történt a felhívásban jelölt önállóan támogatható tevékenységekben, az ingatlanra vonatkozó feltételekben, a nem elszámolható költségek tekintetében, valamint a 2. számú mellékletben aktualizálásra kerültek a támogatható tevékenységekre vonatkozó maximális elszámolható kiadások, és kiegészítésre került a mellékletben foglalt tevékenységek listája. A pályázati felhívás és a módosítások teljes listája ezen az oldalon érhető el.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?