Mit tehet az agrárium a klímaváltozás ellen? - Áder János az Agrárszektor Konferencián

Mit tehet az agrárium a klímaváltozás ellen? - Áder János az Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu
Milyen módon védekezhetnek az agrárium szereplői a klímaváltozás hatásai ellen, és saját gazdaságaikban mit tehetnek a kedvezőtlen folyamatok lassítása, illetve megfékezése érdekében? - ez lesz az egyik kiemelt témája az idei kétnapos Agrárszektor Konferenciának, amelyet november 30.-december 1-én rendez meg Siófokon a Portfolio Csoport. A klímaváltozás agrárgazdasági hatásairól szóló plenáris kerekasztal-beszélgetésben Áder János volt köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumának elnöke is részt vesz. 

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

November 30.-december 1-én rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az idén a tizedik lesz a 2013 óta tartó, év végi portfoliós agrárkonferenciák sorában. Az Agrárszektor Konferencia mára a hazai agrárium egyik legnagyobb és legrangosabb szakmai eseményévé vált, ahol a résztvevők száma meghaladja az ezer főt, az előadók száma pedig a százat. Az idei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr konferenciaközpont ad otthont.

A rendezvény áttekintéséhez kattintson ide>>

Az idei rendkívül súlyos aszály is rávilágított arra, hogy a felgyorsult klímaváltozás hatásai az agráriumot is egyre drasztikusabban érintik. A konferencia kiemelt témaként foglalkozik azzal, hogy az ágazat szereplői hogyan védhetik ki a kedvezőtlen következményeket, illetve saját maguk mit tehetnek a drasztikus változások ellen. 

A konferencia a klímavédelem témáját az agrárium meghatározó szereplőinek részvételével tűzi napirendre. Az agrárgazdasági hatásokról szóló plenáris kerekasztal-beszélgetésben Áder János, Magyarország volt köztársasági elnöke, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumának elnöke is részt vesz. 

A részletes programért kattintson ide>>

Az Agrárszektor Konferencia két napján az államigazgatási és üzleti szféra csúcsvezetői tartanak előadásokat, illetve vesznek részt a legaktuálisabb témákról szóló kerekasztal-beszélgetésekben. A résztvevőknek lehetőségük nyílik networkingre és kapcsolatépítésre is, és az eseményen a Portfolio Csoport vezetése - rangos szakmai zsűri döntse alapján - az idén kilenc kategóriában átadja az év legjobb agrárgazdasági teljesítményeiért járó díjakat.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia az agrárium minden résztvevőjének - így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek - hasznos és naprakész információkat nyújt. A rendezvény részleteiről a portfolio.hu weboldalon tájékozódhat.

A jelentkezési feltételek itt tekinthetők meg>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?