Lekéshetnek a milliókról a fiatal gazdák

agrarszektor.hu
Május 15-én lejár a határidő.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Két napjuk maradt a gazdáknak a fiatal mezőgazdasági termelők indulásához nyújtott támogatások igénybevételére. A kérelmeket május 1. és május 15. között lehet benyújtani postai úton a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) honlapján közleményben közzétett nyomtatványon az MVH- hoz.

Az elnyerhető támogatás összege a működtetési időszak 4. évének végére vállalt üzemméret nagyságától függően 20 000, 30 000, vagy 40 000 eurónak megfelelő forintösszeg. A támogatás elnyerése esetén a működtetési időszak a támogatási kérelmet jóváhagyó határozat jogerőre emelkedését követő év január 1-től számított ötödik naptári év végéig terjed.

A támogatásra jogosult ügyfél köteles a mezőgazdasági üzemet személyesen vezetni, valamint a támogatási összeg 90 %-ára vonatkozó kifizetési kérelem benyújtásának időpontjától a működtetési időszak végéig a mezőgazdasági tevékenységet főtevékenységként, egyéni vállalkozóként folytatni. További tájékoztatás az ugyfelszolgalat@mvh.gov.hu e-mail címen kérhető.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?