Nyerj egy egyéves árupiaci árfolyam-előfizetést!

agrarszektor.hu
Az árak manapság a tőzsdén dőlnek el. Legyél tökéletesen naprakész a legfrissebb árfolyamokkal.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A válság szinte teljesen átalakította az egész világot, a globális és a helyi gazdaságokat is. Ebből pedig sajnos a magyar gazdák sem maradtak ki. A korábbi ármeghatározó tényezőket, mint a hazai termény minősége és mennyisége, felváltották a tőlünk több ezer kilométerre működő tőzsdék aktuális árfolyamai. Azt, hogy ez nekünk jó-e, vagy sem, mindenki maga döntse el, ám nehéz lenne elvitatni, hogy ma a tőzsdén döntenek (spekulálnak) arról, hogy milyen áron tudja értékesíteni a gazda a terményét.

A Portfolio.hu és az Agrárszektor közös játékában most egy egyévre szóló ingyenes real-time, vagyis valósidejű árfolyam előfizetést nyehetnek.

A nyeremény tárgya - Portfolio Financial Terminál (kattints ide)

Ehhez nem kell mást tennie, mint feltölteni az Agrárszektor facebook oldalára (kattints ide) 2013. augusztus 15-ig a terményről készült képeket, helyszínnel, hozammal, és akár egy rövid leírással, valamint megosztani a posztot facebookon.

Jó aratást mindenkinek!

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 13:31