Orbán újra kinevezte Lázár volt helyettes államtitkárát

agrarszektor.hu
Újra kinevezte Viski Józsefet a Miniszterelnökség helyettes államtitkárává Orbán Viktor miniszterelnök. Viski József korábban is a tárca helyettes államtitkára volt, ahol a Vidékfejlesztési Program (VM) irányító hatósági feladatait látta el. Megbízatása tavaly szűnt meg, amikor az azóta átszervezett Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) elnökévé nevezték ki.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Lázár János miniszter javaslatára a Miniszterelnökség helyettes államtitkárává nevezte ki Viski Józsefet Orbán Viktor miniszterelnök. A helyettes államtitkár február elsejétől tölti be megbízatását.

MTI-fotó: Ujvári Sándor

Viski József korábban is a Miniszterelnökség helyettes államtitkára volt, ahol a VP irányító hatósági teendőit látta el, és mostantól is e feladatot bízták rá. Korábbi megbízatása tavaly szűnt meg, mivel november elsejétől az MVH elnökévé nevezték ki. A hivatal azonban január elsejétől jogutódlással megszűnt, és központi szervezete a Magyar Államkincstárba olvadt. Idéntől a kincstár vált az uniós és a hazai agrár- és vidékfejlesztési támogatások kifizető ügynökségévé, ahol a munkát egy elnökhelyettes irányítja majd.

Hogyan kell igényelni az idei agrár- és vidékfejlesztési támogatásokat? Milyen lesz a kifizetési menetrend a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal jogutódlásos megszüntetése után? Ez is kiemelt témája lesz az Agrárium 2017 című konferenciának március 8-án Kecskeméten.

Ha felkészülten akar nekivágni a 2017-es agárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2017 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.

 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?