Önt is várja kiállítói közé az ország legnagyobb szántóföldi rendezvénye!

Önt is várja kiállítói közé az ország legnagyobb szántóföldi rendezvénye! (x)

PR
Júniusban felpezsdül az agrárium vérkeringése - ismét jön a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow, az ország legnagyobb, ingyenesen látogatható szántóföldi eseménye, melyen Önnek is lehetősége van kiállítóként megjelenni.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) 2024. június 5-6-án rendezi meg hazánk legnagyobb szabadtéri agrárszakmai kiállítását, a már megszokott helyszínen, a Fejér vármegyei Mezőfalva melletti szántóföldeken

A rendezvényt immár hagyományosan a Fejér vármegyei Mezőfalva melletti szántóföldeken tartják.A rendezvényt immár hagyományosan a Fejér vármegyei Mezőfalva melletti szántóföldeken tartják.

A NAK és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) szervezésében hetedik alkalommal életre hívott szakmai kiállítás közel 20 000 látogatót vonz évente, a szektor legújabb trendjeit, technológiáit és jó gyakorlatait hozza el a látogatók számára.

(Közel 20.000 látogató vett részt 2023-ban a kétnapos eseményen.)

Fókuszban az alkalmazkodás

A rendezvény központi témája 2024-ben a változó körülményekhez történő alkalmazkodás, továbbá az a szemléletváltás, amit a klímaváltozás, a szélsőséges időjárási jelenségek egyre sürgetőbben követelnek az agráriumtól.

A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow gyakorlati bemutatókkal és interaktív programelemekkel hívja fel a figyelmet a változó trendekre, különböző stratégiákkal és megoldási javaslatokkal segíti a gazdálkodókat az alkalmazkodás folyamatában:   

  • precíziós gazdálkodásra történő áttérés a hatékony inputanyag felhasználás érdekében,
  • mért adatok és információk felhasználásával hozott tudatos termelői döntések,
  • piaci rések lefedése speciális, prémium termékek előállításával,
  • termelés diverzifikálása alternatív, új szántóföldi növények termesztésével,
  • talajkímélő gazdálkodás forgatás nélküli talajműveléssel,
  • a termelésbiztonság javítása vízmegtartással és öntözéssel, 
  • gazdálkodói együttműködés erősítése a bizalom fejlesztésével,
  • a zöld támogatási lehetőségek igénybevétele a támogatások maximalizálása érdekében,
  • tudásfejlesztése gyakorlati bemutatók és példák segítségével.

Legyen Ön is kiállító, vagy vegyen részt látogatóként az ingyenes eseményen! További részletek és program: www.szantofoldinapok.hu

( A legfrissebb szakmai ismeretek átadása gyakorlati terepen zajlik.)( A legfrissebb szakmai ismeretek átadása gyakorlati terepen zajlik.)

GépShow és növénybemutatók szántóföldi környezetben

A mezőfalvai helyszín sok szempontból különleges. A szántóföldi terület lehetőséget kínál arra, hogy a mezőgazdasági gépek és berendezések munka közben, terepen is megtekinthetők, kipróbálhatók legyenek.

Az esemény látványos és nagy népszerűségnek örvendő elemei a különleges növénybemutatók. A mikroparcellák és fajtabemutatók során megismerhetjük, hogy adott fajtánál különböző eljárásokkal milyen eredményre számíthatunk. A fajtánként különböző vetőmagokból más-más technológiával nevelt palánták összehasonlítása igazi szakmai csemege, mely minden évben több látogatót vonz.

A hazai agrárium színe-java Mezőfalván 

A június 5-6-ai szántóföldi program remek találkozási lehetőséget kínál az ágazat legmeghatározóbb piaci szereplőivel, döntéshozóival, kiváló alkalom tehát a bemutatkozásra olyan vállalkozások számára, akik az agráriumban tevékenykednek vagy ezen a területen célozzák meg potenciális partnereiket, vásárlóikat, ügyfeleiket. Ragadja meg a lehetőséget és jelentkezzen kiállítónak az ország legnagyobb, ingyenesen látogatható szántóföldi eseményére!

Miért érdemes kiállítónak jelentkezni?

  • A NAK Szántóföldi Napok több éves hagyománnyal rendelkező, ingyenesen látogatható rendezvény, 
  • kiváló lehetőséget kínál kapcsolatépítésre és információcserére, 
  • a rendezvény évről évre nagyobb sajtóvisszhangot kap, ismertsége folyamatosan nő, 
  • a 42 hektáros helyszín lehetőséget ad nagyobb területű kitelepülésre, kreatív, egyedi megjelenésre.

A rendezvény a szántóföld művelésének mesterei mellett természetesen bemutatkozási lehetőséget biztosít számos termelőnek is. 

A kétnapos rendezvény a kiállítók közreműködésével válik teljessé: a szervezők várják mindazon cégek, vállalkozók jelentkezését, akik szeretnék terméküket vagy szolgáltatásukat bemutatni az agrárium szereplőinek és ezáltal jobban bekerülni az agrárium vérkeringésébe.  

Jelentkezési felület és bővebb információ a www.szantofoldinapok.hu oldalon található! 

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?