Figyelem!- Újabb fontos határidőt módosítottak Lázárék

agrarszektor.hu
Kitolta a Miniszterelnökség azt a határidőt, amikor először benyújthatják trágyatároló-építési pályázataikat az új Vidékfejlesztési Program forrásaira a gazdálkodók. A pályázatokat első körben 2015. december 20.-2016. január 20. között lehetett volna beadni, de az új határidő 2016. január 11.-2016. február 12-re módosult. Az agrárszektor.hu információi szerint az időpontokon azért kellett változtatni, mert a potenciális pályázók nem készültek fel.

JÖN AZ AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Módosította a Miniszterelnökség a trágyatárolók építésére kiírt pályázatok benyújtási időszakát. Az eredeti kiírás szerint a kérelmeket első körben 2015. december 20. - 2016. január 20. között lehetett volna beadni, a módosítás szerint viszont ez az időszak 2016. január 11. és 2016. február 12-re változott. A kérelmeket kizárólag elektronikusan lehet beadni, a kötelezettségeket pedig a beruházás megkezdését követő 24 hónap alatt kell teljesíteni.

Az agrárszektor.hu információi szerint a határidőt azért kellett megváltoztatni, mert a potenciális pályázók nem készültek fel. Így például sokuknál még folyamatban vannak azok a tervezési munkálatok, amelyekre szükség van a pályázatok benyújtásához, ezért a határidő módosítása jól jön a számukra. (Mint ismert, a közelmúltban a Miniszterelnökség december 7-ről december 31-ig meghosszabbította az agrár-környezetvédelmi és az ökogazdálkodási támogatások benyújtási határidejét is).

Más feltételek is változnak
A Miniszterelnökség a napokban módosítja a fejlesztéssel érintett ingatlanokra vonatkozó feltételeket is. A kiírás dokumentációjának további módosításáról a pályázók a www.palyazat.gov.hu weboldalon tájékozódhatnak

A Vidékfejlesztési Program összesen 5,6 milliárd forintot nyújt trágyatárolók építésére 2014-2020-ban. A cél az, hogy az állattartó telepek megfeleljenek a trágyaelhelyezéssel kapcsolatos előírásoknak illetve csökkentsék környezetterhelésüket - közölte a Miniszterelnökség.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 21. 16:03