Már tíz éve az állatoké a főszerep (X)

agrarszektor.hu
A házigazda Kaposvári Egyetem és a szervező Magyar Mezőgazdaság Kft. idén tizedik alkalommal rendezi meg a Kaposvári Állattenyésztési Napokat. A jubileumra való tekintettel idén négy napon át, szeptember 22-25. között várja a magyar állattenyésztés színe-java az érdeklődőket Kaposváron. Az elmúlt esztendőkben folyamatosan fejlődő kiállítás már bizonyította, hogy nemcsak a Dunántúlon, de országosan is meghatározó állattenyésztési rendezvény. A számos szakmai és közönségprogram 200 kiállítót és több mint 30 ezer látogatót vonz a Pannon Lovasakadémia területére. A mintegy 40 hektáros Pannon Lovasakadémia területe ideális helyszín a rendezvény számára. A természetes környezet, a megfelelő infrastrukturális háttér kiváló lehetőséget biztosít a tenyész- és haszonállatok bemutatására, a rendezvényen résztvevő kiállítók kiszolgálására.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A már megszokott és megszeretett programok mellett idén számos újdonsággal készülnek a szervezők. A nagy sikerű lovas közönségprogram ezúttal a győri Ördöglovasokkkal bővül, akik színvonalas trükklovas-bemutatót tartanak a hétvégi napokon. Lovaspóló-bemutató, hidegvérű lóval végzett rönkhúzás, díjugratás mesterfokon és számos izgalmas program várja a kiállításlátogatásban elfáradt és megpihenni - ám nem unatkozni vágyó vendéget.

A vadasparkban interaktív agancsmustra, játékos vadászképző, a már vedjeggyé vált szalmabála-játszótér és természetesen vadak és pónik várják az érdeklődőket. Családi napunkon kézműveskedhetnek a kicsik, kreatívkodhatnak a nagyok és a színpadi műsorokra akár táncra is perdülhetnek a felnőttek. Ismét várja a kis gazdákat a Gazdaudvar, ahol a krumpliültetéstől a tehénfejésig számos tevékenységgel megismerkedhetnek. Csodálkozzon rá a robusztus küllemű húsmarhákra, nézze meg az ország legnagyobb tényészértékét képviselő kecskéit és juhait, látogassa meg a gyönyőrű lovakat, szarvasmarhákat. Fejési-nyírási bemutatóval, kecske- és juhsajtkészítéssel, bobcat bemutatóval, rendkívül látványos STIHL ®TIMBERSPORTS® Series fakitermelő versennyel is készülnek a kiállítók.

Rengeteg programmal várja önt a Dunántúl legnagyobb agrárünnepe, a X. Jubileumi Kaposvári Állattenyésztési Napok! Tálkozzunk szeptember 22-25. között a Pannon Lovaskadémián.

www.kaposvarinapok.hu

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?