Tűzoltókat kellett hívni: talajművelőbe szorult egy veszprémi bikabébi (képek)

agrarszektor.hu
Talajművelő gépbe szorult egy bikabébi a Veszprém megyei Külsőtavon. Bambi éjszaka gabalyodhatott bele az eszköz vasszerkezetébe, reggel azonban a közelben tartózkodók megtalálták a kétségbeesett állatot, és riasztották a tűzoltókat. Az állatot sikerült kiszabadítani, és hihetetlen módon az ijedtségen kívül semmi baja nem esett.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Beleszorult egy talajművelő gépbe egy tíz hónapos bikabébi a Veszprém megyei Külsővaton - írja a Bors. A Bambi névre hallgató borjú az éjszaka gabalyodott bele az eszköz vasszerkezetébe, de saját erőből sehogyan sem tudott kikeveredni. A közelben tartózkodók hamar meglátták, hogy a kicsi bajba került, és riasztották a celldömölki tűzoltókat.

A katasztrófavédelem munkatársai speciális módszerekkel kezdték el a riadt borjú megmentését, az állat ugyanis hiába csecsemőkorú, 120 kilóját nem volt könnyű megmozdítani. Először az állat hátsó és mellső lábát, majd a fejét szabadítot­ták ki a szerkezet fogságából. A mű­velet sikerrel zárult, Bambi épségben megúszta a kalandot, és hihetetlen módon, semmi baja nem esett. 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?