Döntött a hivatal: még egy évig elvégezhető az online járványvédelmi képzés

agrarszektor.hu
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) további egy évvel meghosszabbította az afrikai sertéspestissel (ASP) kapcsolatos online járványvédelmi képzést.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

2019. január 14-e és december 2-a között 10084-en éltek az online elvégezhető ASP járványvédelmi képzéssel a NÉBIH tájékoztatása szerint. A hivatal a képzést az Országos Magyar Vadászati Védegylet kezdeményezésére tette online is elvégezhetővé, és ebben a formában teljesíthető a vizsga is, derült ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) honlapján megjelent közleményből.

A fejlesztés előzménye, hogy a Védegylet 2018 őszén javasolta a hivatalnak a vonatkozó rendelkezések által előírt képzés és vizsga átültetését elektronikus (e-learning) felületre. Ennek oka az volt, hogy több területi vadászszövetség jelezte: az oktatások a szervezők számára idő- és forrásigényesek voltak, adminisztrációs terhet, a képzésben résztvevők számára pedig általában munkaidőben többletelfoglaltságot jelentettek.

Kép forrása: Getty Images

A képzés elvégzésére eredetileg 2019. december 13-áig lett volna lehetőség, azonban a körülményekre való tekintettel a NÉBIH további egy évig, 2020. december 15-éig működteti a rendszert, így minden érdeklődő a számára megfelelő időpontban, otthonról is elvégezheti az interneten.

A járványvédelmi képzésre regisztrálni, valamint a képzést megkezdeni ezen a linken lehet.

A regisztrációhoz és a rendszer használatához szükséges egyéb információk itt érhetőek el.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?